Meedenken vanaf de ontwerpfase

Wij worden graag in een vroeg stadium betrokken bij een project, hierdoor kunnen wij beter een op maat gemaakte oplossing bieden. Op basis van de wensen en eisen laten we in een 3D presentatie zien wat volgens ons de beste oplossing is.

Hierin nemen we gelijktijdig de nazorg op gebied van service en onderhoud mee zodat de installatie zo lang mogelijk optimaal functioneert. Uiteraard vinden wij het belangrijk dat onze oplossingen in balans met het budget van de opdrachtgever zijn.

Kantoren

Wij begrijpen als geen ander wat voor invloed het binnenklimaat heeft op de werkprestaties van werknemers. Het is dan ook van groot belang dat vooraf de diverse behoeften van de gebruikers van het pand in kaart gebracht worden.

Lees meer over kantoren

Onderwijs

Onze oplossingen op het gebied van luchtverwarming, -verkoeling en -zuivering leveren een directe bijdrage aan het welzijn van de gebruikers van een schoolgebouw.

Lees meer over onderwijs

Zorg

De vraag naar zorg in Nederland wordt steeds groter. In de afgelopen jaren hebben wij steeds meer projecten mogen doen in de zorgsector wat heeft gezorgd voor specifieke zorgkennis op het gebied van installatietechniek.

Lees meer over de zorgsector

Logistiek

Logistiek betreft veel meer dan alleen het transporteren van goederen van de ene naar de andere locatie. Voordat de stroom met goederen van het distributiecentrum bij de groothandel komt gaat daar een intern proces van organiseren, plannen, besturen en uitvoeren aan vooraf.

Lees meer over de logistiek

Railinfra

Het reizen met het openbaar vervoer is een duurzame en alternatieve manier van reizen die wij van alle kanten stimuleren. Bus-, trein-, tram- en metrostations zijn gelukkig niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld.

Lees meer over railinfra