Wij zijn De Groot

De Groot Installatiegroep is een familiebedrijf dat hoogwaardige technische installaties levert. Aan de ene kant staan we voor onze opdrachtgevers, kwaliteit van de installaties en voor innovaties in de branche.

Tegelijkertijd staan we voor het sociaal bewustzijn ten aanzien van onze medewerkers. Wij nemen nadrukkelijk onze verantwoordelijkheid in de maatschappij en dat zie je op ieder niveau in de organisatie terug.

Wij doen het samen, wij zijn De Groot!

Werken bij De Groot?

Bekijk onze vacatures.

Vacatures

Onze kernwaarden

“Het is onze ambitie om een uniek familiebedrijf binnen de installatiebranche te zijn en blijven. De juiste balans tussen familiegevoel en bedrijfsbelang is dan ook van onschatbare waarde. Wij willen tot de beste installatiebedrijven van Nederland horen. Om deze positie in te nemen, houden wij stevig vast aan de kernwaarden die wij als bedrijf belangrijk vinden.”

- Familie De Groot.

Werkplezier in de installatietechniek

Door coaching, inspireren en opleiding creëren we een ondernemende manier van werken. Dat medewerkers de mogelijkheid krijgen hun vakkennis te ontwikkelen. Een manier van werken waarin medewerkers verantwoordelijkheid krijgen en nemen. Wij willen dat iedere medewerker met plezier naar zijn of haar werk gaat. Zo hanteren wij onder andere een zerotolerance beleid voor pesten. Met plezier en passie maken onze medewerkers het verschil.

Zorg voor milieu, veiligheid en gezondheid van medewerkers

In ons familiebedrijf staan loyaliteit en de zorg voor mens, milieu, maatschappij en duurzame initiatieven hoog in het vaandel. Wij investeren continu in de beste medewerkers en de nieuwste machines die bijdragen aan een gezonde en veilige werkomgeving.

Maatschappelijke betrokkenheid

Door goed te luisteren naar wat er speelt, kunnen we de juiste ondersteuning bieden die een medewerker op dat moment nodig heeft. Er zijn meerdere vertrouwenspersonen, we hebben oog voor collega’s als mantelzorgers, zetten in op vitaliteit en ondersteunen de doelen van onze Herman de Groot stichting.