Werken aan de beste en slimste oplossingen

De Groot Installatiegroep is een full service installatiebedrijf in de installatietechniek dat expertise heeft op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek en brandbeveiliging. Werken aan de beste en slimste oplossingen is onze passie en grote kracht.

Meer informatie over oplossingen in de installatietechniek ontvangen?

Neem contact met ons op.

Stuur een e-mail

Duurzaam, innovatief en transparant

Wij leveren, installeren en onderhouden hoogwaardige complexe installaties, welke veilig en duurzaam zijn voor mens, milieu en maatschappij. Dat kunnen we door continu te investeren in de beste medewerkers, nieuwste machines en gebouwen. Maar ook in digitalisering, nieuwe technologie├źn, duurzame en energiezuinige oplossingen en innovatie. Hierdoor verbeteren wij continue onze diensten en expertise.

Onze expertise ligt op het vlak van oplossingen in de werktuigbouwkunde, elektrotechniek, brandbeveiliging en service & onderhoud.

Full service: van bestek tot service, beheer en onderhoud

Opdrachtgevers worden totaal begeleid: van implementatie tot aan service en onderhoud van de installaties. Onze expertise zorgt voor een integrale en toekomstgerichte oplossing. In de meeste gevallen start de opdracht met een bestekaanvraag vanuit de markt. Nadat het bestek ontvangen is bespreken wij het eisenpakket met de opdrachtgever. Na overeenstemming werken onze professionals en experts dit uit tot een ontwerp van goed functionerende installatie. En uiteraard kunnen wij deze ook beheren en onderhouden.

Steeds vaker zien we in de installatietechniek de mogelijkheid tot het toepassen van nieuwe concepten, zoals het toepassen van prefab. Ook het zelf opstellen van een concept of het circulair bouwen behoort tot de mogelijkheden.