Kwalitatief hoogstaande projecten

Op basis van de wensen van de opdrachtgever kijken we als eerste naar de technische mogelijkheden en het budget. Hierdoor leveren wij efficiënte en kwalitatief hoogstaande projecten.

Meer weten over onze kwaliteit?

Gesprek aanvragen

Kwaliteitswaarborging

Door te investeren in de beste medewerkers, nieuwste machines, gebouwen, technologieën en innovatieve ontwikkelingen kunnen we onze hoge kwaliteit borgen. Alle installaties zijn getest aan de hand van de laatste wet- en regelgeving.

Proces is leidend

De installatie die de opdrachtgever wenst wordt uitgevoerd aan de hand van een vastomlijnd proces. Gedurende dat proces vinken we alle kwaliteitseisen af in ons managementsysteem middels de bijbehorende formulieren.

We doorlopen dan alle stappen die bij het proces horen: van de inventarisatie van de klanteisen en het maken van detailberekeningen tot aan de eindcontroles. Aan de hand van het opleverrapport verklaren we dat de installatie aan de eisen voldoet. Zo verzekeren we bij oplevering een veilige en goed functionerende installatie.

Vakmanschap en oplossingsgerichtheid

Bij ons staat vakmanschap en oplossingsgerichtheid voorop. Wij investeren zo veel mogelijk in de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers en dat zien we terug in het eindproduct.