Samen zijn wij één grote familie

Wij zijn al sinds 1965 een toekomstgerichte organisatie met oog en respect voor mensen en onze omgeving en blijven ons hierin ontwikkelen. Wij maken ons sterk voor een wereld die mede door onze manier van werken kan worden doorgegeven aan de volgende generaties.

Het is onze ambitie om een uniek familiebedrijf binnen de installatiebranche te zijn en te blijven. De juiste balans tussen familiegevoel en bedrijfsbelang is voor ons van onschatbare waarde.

Onderdeel worden
van De Groot?

Bekijk alle vacatures

Een stevig fundament

Oprichter Herman de Groot heeft een stevig fundament gelegd waarop wij verder bouwen. Wij zijn trots op onze medewerkers, waarvan velen zich voor lange tijd aan ons hebben verbonden. In ruim 50 jaar tijd is er ontzettend veel gebeurd binnen ons familiebedrijf. Wij zijn uitgegroeid van een tweemansbedrijf tot een organisatie met meer dan 900 medewerkers in dienst. We mogen onszelf inmiddels rekenen tot de top 20 van best presterende installatiebedrijven van Nederland.

Wij blijven gericht op de lange termijn. Daar waar het kan blijven wij ons strategisch versterken zodat we voor de volgende generaties ook een relevant familiebedrijf in de installatietechniek blijven.