Railinfra: een zeer complexe uitdaging

Het reizen met het openbaar vervoer is een duurzame en alternatieve manier van reizen. Het belang van deze kritieke infrastructuur neemt steeds meer toe. Bus-, trein-, tram- en metrostations zijn gelukkig niet meer weg te denken uit het hedendaagse straatbeeld.

Wij kijken met enthousiasme terug op een aantal mooie en complexe projecten die we mochten ontwerpen en realiseren. Voor werken langs het spoor moet een installatiebedrijf voldoen aan zeer hoge eisen. Als De Groot Installatiegroep is veiligheid een essentieel onderdeel van onze cultuur. Dat maakt dat projecten op het vlak van rail en spoor uitstekend bij ons passen.

Omgevingsmanagement in het openbaar

Doordat we op dit soort projecten met reizigers te maken hebben zorgen wij vanuit De Groot Installatiegroep voor ondersteuning van externe omgevingsmanagers. Zij houden rekening met de reizigers, veiligheid, hinder voor buren, de omgeving en het andere verkeer.

Turnkey: daar hoort de parkeergarage bij

Veel mensen kiezen ervoor om met de auto naar het station te rijden en vanaf daar verder te reizen met het openbaar vervoer. Een parkeergarage behoort daarmee tot het verlengde van een ov-station en is met regelmaat onderdeel van een turnkey project. De Groot Installatiegroep is een totaalinstallateur en daarom uw ideale partner.