Installaties in de zorgsector

Als we de projecten van de afgelopen jaren bekijken zien we een flinke toename in aanvragen uit de zorgsector. De vraag naar zorg in Nederland wordt steeds groter, we worden immers steeds ouder. Bovendien verandert de samenleving en zijn wij meer aangewezen op onszelf.

Meer weten over onze rol in de zorgsector?

Mail voor meer informatie.

Stuur een e-mail

De Groot Installatiegroep biedt een breed scala aan mogelijkheden binnen de zorgsector, denk hierbij aan:

  • communicatiesystemen binnen zorgcentra voor oudere of gehandicapte mensen
  • oproepsystemen zodat mensen langer thuis kunnen leven
  • cleanrooms in ziekenhuizen

Operatiekamers

Waar wij ons de afgelopen jaren onder andere in gespecialiseerd hebben is de inrichting van volledige operatiekamers. Hier moet niet alleen heel steriel gewerkt worden, het is ook nog eens van groot belang dat de installatie heel betrouwbaar is. Het bouwen van een operatiekamer moet voldoen aan hoge kwaliteitseisen, daarvoor staan wij garant.

Duurzaam gebruik van bestaande panden

Maatschappelijk verantwoord ondernemen zien we gelukkig steeds vaker terug bij onze opdrachtgevers. Zo wordt buiten de bouw van nieuwe panden ook geïnvesteerd in bestemmingswijzigingen van leegstaande panden. Onlangs hebben we een kantorencomplex mogen verbouwen tot een regionaal zorgcentrum. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het pand na transformatie aan alle gestelde gebruikerseisen voldoet.