Chemie: veiligheid voor mens en maatschappij

Als we het hebben over projecten met hoge veiligheidseisen dan kijken wij tevreden terug op ons project bij de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM). Hier staat de grootste gasturbine van Nederland en daar gelden enorm strenge regels op het gebied van veiligheid. In het petrochemische complex hebben we voornamelijk in en om het gebouw de installatie gedaan van diverse installatie-onderdelen.

Van plan om te gaan verduurzamen?

Betrek ons vanaf het begin.

Maak een afspraak

Verduurzamen

Als het gaat om circulair ondernemen en het reduceren van broeikasgassen, dan liggen hier nog voldoende kansen voor de chemische industrie. Vanuit de maatschappij is er een grote behoefte om de uitstoot terug te dringen. Wij denken graag oplossingsgericht met je mee over deze uitdaging en adviseren je over de meest duurzame oplossing. Natuurlijk zorgen we ervoor dat deze oplossing binnen het beschikbare budget blijft.

Testen, adviseren en registreren

De installaties die door ons geplaatst worden voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden volgens de NEN- en ISO-normen. Onze centrale meet- en regelafdeling haalt zelfs informatie uit de installaties om te kijken wat de prestaties zijn en om te beoordelen of deze eventueel bijgestuurd moeten worden. We testen, adviseren en registreren. Alles om de installatie optimaal te laten functioneren en er het maximale rendement uit te halen.

Brandveiligheid

De chemische industrie maakt producten door chemische veranderingen te maken in bestaande grondstoffen. Bij uitstek een branche waar zeer strenge eisen gesteld worden aan brandbeveiliging, een discipline waar wij veel ervaring mee hebben. Een brandveiligheidssysteem wordt door ons altijd op maat gemaakt voor de betreffende klant. De opdrachtgever kan profiteren van onze expertise op het gebied van installatietechniek en brandveiligheid in de utiliteitsbouw en de industrie.