The City Post

Deze herontwikkeling van het voormalige kantoor en sorteercentrum van PTT Post aan de Westerlaan in Zwolle is uitgevoerd door DC Vastgoed. Het gebouw wordt op initiatief van DC Vastgoed getransformeerd naar een modern en duurzaam multifunctioneel bedrijfsverzamelgebouw. Als De Groot Installatiegroep zijn we trots op onze bijdrage met installaties die zorgen voor duurzaamheid.

Samenwerking

De Groot Installatiegroep is als installateur betrokken voor het leveren van de installaties. Het gaat om een traject in meerdere fases, waarbij Fase 1 als project is opgeleverd. In dit project hebben we samengewerkt met aannemer Bramer uit Vriezenveen, Weever Sloopwerken uit Kampen, Façadis Gevelbouw uit Oldenzaal en Inteco uit Boxtel. Fase 1 betreft de transformatie van het laagbouw gedeelte tot een gebouw van ca. 14.600 m².

De Groot Installatiegroep The City Post 1

Installaties die duurzaamheid borgen

In het oog springt een duurzaam all-electric warme-koudeopslagsysteem, ook wel WKO. Duurzaamheid speelt een grote rol. The City Post beschikt over meerdere duurzaamheidscertificeringen. Zo is het ‘Paris Proof 2050’ en beschikt het over de kwalificatie ‘BREEAM Nieuwbouw & Renovatie Excellent’. De huurders kiezen dan ook voor dit gebouw vanwege onder andere haar duurzame eigenschappen en de moderne klimaatinstallaties.

Comfortabel binnenklimaat

De kantoren zijn voorzien van klimaatplafonds die aangesloten zijn op de WKO. Dit plafond bestaat uit eilanden die afzonderlijk van elkaar afgesteld kunnen worden, om zo een comfortabel binnenklimaat te realiseren.

Meer weten over Duurzaamheid en De Groot?
De Groot Installatiegroep The City Post 6

De Groot Installatiegroep The City Post 5

De Groot Installatiegroep The City Post 3

De Groot Installatiegroep The City Post 4

De Groot Installatiegroep The City Post 2