Nieuwbouw Hollister Roosendaal

De Groot heeft het distributiecentrum in Roosendaal beveiligd tegen brand door middel van de volgende onderdelen; een vrijstaande pompkamer met 1 dieselpomp, een testvoorziening en een eigen watervoorziening middels een watertank van 850 mᶾ inhoud. De kantoren zijn voorzien van een aparte signalering middels een flowmeter.

Communicerende Sprinklers

Op de alarmkleppen zijn drukschakelaars gemonteerd, die een brand signaleren op de sprinklermeldcentrale. Het brandalarm wordt via de sprinklermeldcentrale doorgemeld naar de PAC en naar de brandmeldcentrale nabij de receptie i.v.m. ontruiming.

In het kantoor is de serverruimte van een blusgastinstallatie voorzien. Het volledig pand is tevens ook voorzien van een brandmeld- ontruimingsinstallatie.

Hollister is een bedrijf dat medische hulpmiddelen en diensten ontwikkelt, fabriceert en op de markt brengt, en eigendom is van de werknemers. Hollister is al meer dan 95 jaar leverancier van medische hulpmiddelen en services aan zowel professionele zorgverleners als patiënten.

Hollister 8