Projectoplevering: The City Post

Fase 1 van The City Post in Zwolle is opgeleverd aan haar huurders. In dit artikel geven we een schets van de oplevering en de installaties die we als De Groot Installatiegroep hebben ontworpen en geleverd.

BREEAM Nieuwbouw & Renovatie Excellent

The City Post beschikt over meerdere duurzaamheidscertificeringen, waaronder ‘Paris Proof 2050’ en ‘BREEAM Nieuwbouw & Renovatie Excellent’. De huurders hebben dan ook voor dit gebouw gekozen vanwege onder andere haar duurzame eigenschappen en de moderne klimaatinstallaties.

Duurzame eigenschappen

Zo wordt er gebruik gemaakt van grondwater dat koude en warmte levert voor de verwarming en koeling van het gebouw, ook wel WKO genoemd. De kantoren zijn voorzien van klimaatplafonds die aangesloten zijn op de WKO. Dit plafond bestaat uit eilanden die afzonderlijk van elkaar afgesteld kunnen worden, om zo een comfortabel binnenklimaat te realiseren. Naast de duurzame eigenschappen van het gebouw, is ook de ligging aantrekkelijk. Na de zomervakantie in 2023 komen de huurders op een toplocatie te werken, in het hart van de Zwolse Spoorzone, met een prachtig uitzicht over de stad.

Het gebouw: The City Post

De Groot Installatiegroep The City Post 1

De technische installaties

De Groot Installatiegroep The City Post 2

De Groot Installatiegroep The City Post 3

De Groot Installatiegroep The City Post 4

De Groot Installatiegroep The City Post 5

De Groot Installatiegroep The City Post 6