Meld je aan voor onze kosteloze opleiding tot sprinklermonteur

De Groot Installatiegroep zoekt collega’s die kosteloos een opleidingstraject tot sprinklermonteur willen volgen. Hierbij bieden we je een gratis opleidingstraject, professionele begeleiding en een fijne werksfeer bij een gerenommeerd familiebedrijf! En uiteraard meteen een functie waarin je aan de slag kan.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Geïnteresseerd in de techniek? De Groot Installatiegroep biedt je de mogelijkheid om gratis een erkende mbo-opleiding te volgen tot sprinklermonteur met baangarantie.

De Groot Installatiegroep zoekt mensen die fulltime voor een langere tijd beschikbaar zijn en willen werken bij ons familiebedrijf. Een fijne werksfeer en goede begeleiding staan voorop. Aandacht voor veiligheid en goede arbeidsvoorwaarden maakt dat wij zorgen voor onze mensen.

Ben jij benieuwd wat ons opleidingstraject inhoudt of wil je aan de slag als sprinklermonteur? Meld je dan aan via hrm@degrootgroep.nl of telefoonnummer 0591-613344. Ook voor meer informatie kan je ons mailen of bellen.

Tevens mag je direct contact opnemen met opleidingscoördinator Hans Baan, via h.baan@degrootgroep.nl of 06-12905741.

Wij gaan graag met je in gesprek en heten je van harte welkom!

Bekijk onze flyer
Monteur2