Inschrijven Cursus Beheerder Sprinklerbeveiliging 2024

Vanaf 2024 bieden we weer de cursus Beheerder Sprinklerbeveiliging aan. Deze cursus wordt vanuit Elburg gegeven en is voor iedereen toegankelijk. Deze cursus leidt je op tot praktisch en theoretisch beheerder van sprinklerinstallaties.

Veilig werken is geschoold personeel

Het eerste dagdeel bestaat uit brandtheorie, inleiding in sprinklertechniek, watervoorzieningen en alarmkleppen. Het tweede dagdeel bestaat uit appendages, leidingen in een sprinklerinstallatie, sprinklers, sprinklermeldinstallatie en gevarenklasse algemeen. Natuurlijk volgt er een heerlijke lunch en beginnen we het derde dagdeel met normen, certificatie en inspectie, beheer, onderhoud en systeembeschikbaarheid.

Examen

De dag sluiten we af met een examen. Bij goed gevolg ontvang je hierna een certificaat. De kosten voor de toets en certificaat zijn inbegrepen bij de prijs. Onder toezicht van ExamenBureau Installatietechniek bv wordt het examen afgenomen. We maken er samen een leerzame dag van en het handboek en certificaat zijn inbegrepen.

De data voor 2024 zijn bekend:

  • Dinsdag 23 januari
  • Woensdag 13 maart
  • Donderdag 23 mei
  • Maandag 16 september
  • Dinsdag 3 december

De prijs van de cursus is 485,- euro exclusief btw. De duur van de cursus is eendaags. Verdere inschrijfdata zijn bij inschrijving bekend en de deelname is onder voorbehoud van aantal inschrijvingen.

Wil je meer weten? Stuur gerust een e-mail naar sprinklerbeheercursus@degrootgroep.nl of vul het contactformulier via onze contactpagina.

Bekijk hier ook onze flyer!
Sprinklerinstallatie

Aanmelden

Klaar om deze uitdaging aan te gaan?

Meld je dan aan via deze link