Voorpagina > De Groot Installatiegroep >

De Groot Installatiegroep

Wij zijn De Groot Installatiegroep, een familiebedrijf opgericht in 1965. Van een kleine installateur zijn we uitgegroeid tot een van de toonaangevende installatiebedrijven in Nederland. De Groot Installatiegroep bestaat uit elf vestigingen verdeeld over het hele land. Al vijftig jaar werken wij samen met een verscheidenheid aan opdrachtgevers aan de beste elektrotechnische, werktuigbouwkundige en brandbeveiligingsoplossingen. We leveren vakmanschap en staan voor de kwaliteit van onze dienstverlening.

Klik op onderstaande foto om ons jubileummagazine te downloaden (7,3Mb)

Historie De Groot

De Groot Installatiegroep is een familiebedrijf in hart en nieren. Op 9 juni 1965 is Buitendijk - De Groot B.V. installatiebureau voor centrale verwarming, opgericht door de heren G. Buitendijk en J.H. De Groot. Nu 50 jaar later zitten vier van de zeven kinderen van De Groot aan het roer van het bedrijf. 
[lees meer]

Certificeringen

Bij de Groot Installatiegroep staat kwaliteit buiten kijf. Door middel van onze interne kwaliteitsprogramma's borgen we de kwaliteit van onze dienstverlening. Al onze vestigingen voldoen aan de verschillende kwaliteitsnormen zoals NEN-EN-ISO 9001-2008, ISO 14001. 
[lees meer]

MVO

Als familiebedrijf zien wij het als onze taak om verantwoord om te gaan met mens, milieu en maatschappij. MVO zit in het DNA van onze organisatie. We hebben oog voor onze collega's en werken mantelzorgvriendelijk. Ook het opleiden van jongeren zien wij als mvo. De Groot Installatiegroep is al jaren een erkend leerbedrijf en helpt jongeren in de verschillende regio's om zich te ontwikkelen in het vakgebied. Tevens hebben wij ervaring met integratie en het bieden van werkkansen aan mensen met een beperking.
[lees meer]