Voorpagina > Werken bij de Groot >

Werken bij de Groot

Werken bij De Groot Installatiegroep is werken bij een organisatie waar vakmanschap en oplossingsgerichtheid voorop staat. Iedereen in ons bedrijf werkt iedere dag opnieuw aan werktuigbouwkundige, elektrotechnische en brandbeveiligingsoplossingen voor onze opdrachtgevers. Hoe ingewikkeld de vraag ook is, wij komen met een kwalitatief hoogwaardige oplossing. 

Training en opleiding

Om de oplossingsgerichtheid en kwaliteit te waarborgen investeren wij in onze mensen. Training en opleiding is bij De Groot Installatiegroep onderdeel van het werk. We hebben niet alleen aandacht voor de 'verplichte' training en opleidingen, we kijken ook hoe onze mensen zich verder kunnen ontwikkelen en bieden daarvoor passende opleidingstrajecten aan.

Erkend leerbedrijf

Al jarenlang is De Groot partner van Kenteq en erkend leerbedijf. Samen met Kenteq werken wij aan technisch vakmanschap in onze branche. Het doel van De Groot is het garanderen en stimuleren van vakmanschap.

Werken en leren

De Groot Installatiegroep zet zich actief in om schoolverlaters cq. starters te integreren op de arbeidsmarkt. Wij bieden scholieren de kans om zich door middel van een leer-/werktraject het vak eigen te maken binnen onze organisatie. Hiervoor hebben wij intensief contact met de desbetreffende scholen.

Wil jij een toekomst in de installatiebranche en heb je interesse in een leer-/werktraject? Neem dan contact met ons op. [link]

Vrouwen in de techniek

Bij De Groot Installatiegroep stimuleren we vrouwen om een technisch beroep te kiezen. In diverse functies binnen onze organisatie vind je vrouwen: van directie, CAD-tekenaar, servicemonteur tot technicus. In het directieteam zijn de vrouwen van De Groot zelfs in de meerderheid. In 2011 wonnen we de Femme Tech Award, een waardering voor bedrijven die zich op een bijzondere manier inspannen om meer technische vakvrouwen voor hun bedrijf te werven en te behouden. Op dit moment werken er vijftig vrouwen bij De Groot, waarvan elf in een technische functie.

Ben jij op zoek naar een technische baan? Neem dan contact met ons op. [link]