Voorpagina > Projecten >

Projecten

Munsterhuis

De marketingafdeling van Ferrari Italia ontwikkelde voor al haar showrooms een nieuwe huisstijl. Als grootste Ferrari- en Maseratidealer buiten Italië, kreeg Munsterhuis in Hengelo de eer om als eerste showroom de aanpassing te implementeren. De Groot Installatiegroep werd ingeschakeld om oplossingen te realiseren die de beleving van bezoekers vergroot, dit alles op een (brand)veilige en energiezuinige manier.

KNX-domotica

Wij brachten nieuwe verlichting aan welke geschakeld wordt met behulp van een KNX-domoticasysteem. Onze experts bedachten een lichtplan waarbij het licht met behulp van bewegingsmelders op een prettige manier, intuïtief geregeld wordt. Bij afwezigheid dimt het lucht terug naar 10% voor energiebesparing. Bij binnenkomst gaat het licht binnen enkele seconden terug naar 100%. Er zijn hierdoor geen donkere ruimtes en het gelijkmatig opkomend licht geeft een extra dimensie.

Daarnaast zijn de klimaatinstallaties en het sprinklernet aangepast aan de nieuwe situatie. Eis was om zoveel mogelijk uit het zicht te plaatsen om zodoende de uitstraling van de showroom niet aan te tasten. De kracht van de nieuwe installatie is het feit dat de auto’s nu nog beter en nog mooier worden gepresenteerd. De beleving van de auto’s van het roemrijke merk Ferrari wordt hierdoor nog meer verfijnd. 

Wie werkten aan het project

Dit zijn de mensen die voor onze opdrachtgever de beste oplossing realiseerden.

Deel: