Voorpagina > Oplossingen > Onderhoud en Service >

Onderhoud en Service

U kunt De Groot inschakelen voor service en onderhoud aan uw installaties. Door preventief onderhoud doen we er alles aan om storingen in uw installaties te voorkomen. Mocht zich er toch een probleem voordoen, dan staat onze afdeling service en onderhoud 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. 

Onderhoudscontract

De afdeling service en onderhoud verzorgt ook de nazorg van installaties in het eerste jaar naar oplevering van een nieuwe installatie. en indien gewenst nemen wij u het periodiek onderhoud uit handen door middel van een op maat gesneden onderhoudscontract. 

Deze zelfstandige dienst binnen De Groot Installatiegroep staat tot uw beschikking: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bij een storing of ander probleem kunnen wij snel dus schakelen.

Onze onderhouds- en servicedienst regelt de nazorg in het 1e jaar na oplevering van een nieuwe installatie. En indien u dit wenst, maken wij een op maat gesneden onderhoudscontract en zorgen we voor periodiek onderhoud aan uw installatie.

Daarnaast verleent de onderhouds- en service dienst onder andere diensten aan de afdelingen Werktuigbouw en Brandpreventie. Zo meten en regelen wij afgeleverde installaties in.