Voorpagina > Oplossingen > Elektrotechniek >

Elektrotechniek

De elektrotechnische wereld is de basis van alle installatiewerkzaamheden die we uitvoeren. Motoren, sensoren, aansturingen, meet en regelsystemen, alles is via elektrotechniek verbonden.

Elektrotechnische installatieklussen waarbij wij u graag van dienst zijn:

  • Krachtstroominstallaties
  • Lichtinstallaties
  • Beveiliging- en brandmeldinstallaties
  • Datanetwerken
  • Camerabewaking en registratie (CCTV)
  • Geluidsdistributiesystemen

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Licht en krachtstroominstallaties

Verlichting is voor een groot deel bepalend voor de manier waarop we een omgeving beleven. Beleving, sfeer, veiligheid door de juiste verlichting zijn resultaten van een goed verlichtingsplan.
Krachtstroominstallaties zijn noodzakelijk voor de aansturing van de verwarming, koeling en de motoren in de verschillende processen.

Meet en regeltechnische systemen / Monitoring

De aansturing van de vele systemen in een installatie gebeurt door een meet en regelsysteem. Met een goed meet en regelsysteem kan een belangrijke bijdrage worden geleverd aan duurzaamheid van de totale installatie. Bekend zijn de Gebouwbeheersystemen (GBS), dit geeft de mogelijkheid om op afstand de performance van een gebouw te monitoren en aan de hand van de verzamelde data, veranderingen in de aansturing aan te brengen, daar waar nodig.

Beveiligingsinstallaties

Als BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf kunnen we aan de hand van een risicoanalyse en een “Programma van Eisen” een plan aanbieden voor een inbraakbeveiligingssysteem. Indien gewenst kunnen we dit uitbreiden met een camerabewaking en beeldregistratiesysteem. Wij maken totale installaties, inclusief doormelding aan een gecertificeerde meldkamer.

Daarnaast maken wij gecertificeerde brandmeldinstallaties. Deze worden ontwerpen aan de hand van een “Programma van Eisen” en een risicoanalyse. Met onze ruime ervaring in brandbeveiliging zijn we instaat om een gedegen risicoanalyse te maken en een passende oplossing aan te bieden.

Datanetwerken

Een essentieel onderdeel van de moderne bedrijfsvoering is het ICT systeem. Daarbij is een degelijk en betrouwbaar datanetwerk onmisbaar. Omdat de techniek snel verandert, maar ook de eisen en de wensen van klanten, maken we netwerken die eenvoudig zijn aan te passen aan de eventuele nieuwe wensen.