Voorpagina > Oplossingen >

Oplossingen

De Groot Installatiegroep is een full service installatiebedrijf, gespecialiseerd in het realiseren van oplossingen voor werktuigbouwkundige, elektrotechnische en brandbeveiligingsoplossingen. Wij zorgen voor aangename klimaten en brandveilige gebouwen. 

Daarnaast ontzorgen wij onze opdrachtgevers met service en onderhoud van installaties. Opdrachtgevers kunnen bij De Groot terecht voor iedere werktuigbouwkundige, elektrotechnische of brandbeveiligingsvraag. Wij kunnen u voorzien van een integrale duurzame oplossing, inclusief de implementatie en het onderhoud.

Een gezond en prettig binnenklimaat is van belang in iedere ruimte en in elk pand. Of het nu gaat om een klaslokaal, een ziekenhuis, bedrijfspand of museum. De Groot Installatiegroep heeft ervaring in alle vormen van utiliteit en de industrie.

Onze oplossingen >

De Groot Installatiegroep realiseert oplossingen om bedrijven en haar mensen te beschermen tegen brand. Door de ontwikkeling van brandveiligheidsystemen blijft de schade bij een mogelijke brandhaard beperkt. 

Onze Oplossingen >

 

Door onze brede kennis en ervaring op het gebied van elektrotechniek kunnen wij snel schakelen tussen verschillende installatieklussen en zo nodig diverse installaties in een keer uitvoeren. 

Onze Oplossingen >

Door preventief onderhoud doen we er alles aan om storingen in uw installaties te voorkomen. Mocht zich er toch een probleem voordoen, dan staat onze afdeling service en onderhoud 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. 

Onze Oplossingen >