Voorpagina > Nieuws >

Nieuws

De Groot voor 3de keer Best Managed Company

De Groot Installatiegroep behoort ook dit jaar tot een van de beste geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Dat werd afgelopen week bekend gemaakt. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma van Deloitte. Uit de verschillende BMC-onderzoeken is De Groot Installatiegroep als een van de 63 Best Managed Companies naar voren gekomen.

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het negende achtereenvolgende jaar. De Groot Installatiegroep deed dit jaar voor de derde keer mee en werd wederom geselecteerd tot een van de best geleide bedrijven van Nederland. Hiervoor beoordeelde Deloitte de bedrijven aan de hand van het Business Maturity Model dat zowel het interne als externe bedrijfsprofiel in kaart brengt.

Het is de tweede prijs voor De Groot Installatiegroep in korte tijd. Algemeen directeur Marcel de Groot: “Het winnen van de titel Drentse Onderneming van het Jaar in november 2016 was al een bekroning op ons werk. Dat je nu, voor de derde keer op rij, wordt uitgeroepen tot Best Managed Company bevestigt alleen maar dat we als bedrijf goed bezig zijn”. En ondanks dat de BMC-award  een prijs is voor goed ondernemerschap, vindt De Groot het zeker ook een erkenning voor zijn team: “Zij zijn de mensen die elke dag de klus klaren. Zonder enthousiast en gedreven personeel, hadden we geen bestaansrecht.”

Over het Best Managed Companies programma

Op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf, beoordeelt Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven op basis van het Business Maturity Model. Dit model is samen met de Universiteit van Utrecht ontwikkeld. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijfentwintig miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben.

Terug naar overzicht

deel: