Voorpagina > Nieuws >

Nieuws

Twee verhuisberichten

Een nieuwe plek met meer ruimte en een centrale ligging. 

Twee vestigingen van De Groot Installatiegroep zijn onlangs verhuisd naar een nieuwe locatie. De Friese vestiging van De Groot, van 2013 tot begin dit jaar in De Blesse, is inmiddels verhuisd naar Joure. De dependance in Brabant, voorheen in Tilburg, is eind vorige maand verhuisd naar Den Bosch.

Geen veranderingen

De verhuizingen in Brabant en Friesland hebben geen consequenties voor de huidige relaties aldaar. Ook vanuit Joure en Den Bosch staat het team zeven dagen per week, 24 uur per dag voor hen klaar. Klanten behouden hun vaste contactpersoon en zij kunnen vanzelfsprekend rekenen op de beste dienstverlening.

Joure

In juni 2013 vestigde De Groot Installatiegroep zich in De Blesse, na de overname van Oosterveld Installatietechniek. Daarvoor had de van oorsprong Drentse installateur al een Friese dependance in Joure, die naar aanleiding van bovengenoemde overname werd gesloten. Inmiddels is de voormalige vestiging grondig verbouwd en daarmee gereed gemaakt voor de terugkeer van De Groot Installatiegroep in Joure.

Het nieuwe adres van de Friese vestiging is:
Nipkowweg 19a
8501 XH Joure

Den Bosch

De capaciteit van de Tilburgse vestiging van De Groot werd in de loop van de tijd beperkt, en daarom werd gezocht naar een nieuwe uitvalsbasis in Brabant. Sinds eind maart zijn we daarom gevestigd op onderstaand adres:
Rietveldenweg 12c
5222 AR Den Bosch

Voor een overzicht van alle contactgegevens van de nieuwe en al bestaande vestigingen, klik hier

Terug naar overzicht

deel: