Voorpagina > Nieuws >

Nieuws

De Groot wederom bekroond tot Best Managed Company

De Groot Installatiegroep  behoort ook dit jaar tot een van de best geleide bedrijven van het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Dat maakte ING en Deloitte afgelopen dinsdag 1 december bekend. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het Best Managed Companies programma dat ING en Deloitte samen met het Erasmus Centre for Entrepreneurship / Rotterdam School of Management organiseren. De Groot werd geprezen vanwege de spectaculaire omzet en bijzondere inzet op het gebied van innovatie en duurzaamheid.

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het achtste achtereenvolgende jaar en voor de tweede keer samen met ING. De Groot Installatiegroep  deed dit jaar eveneens voor de tweede keer mee en werd door de jury wederom  geselecteerd tot een van de best geleide bedrijven van Nederland. Hiervoor beoordeelden Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van De Groot.

Algemeen directeur Marcel de Groot over het prolongeren van de titel: “Onze bedrijfsfilosofie is dat we een gezonde, sterke groei willen combineren met duurzaam, maatschappelijk verantwoord ondernemerschap en zorg voor onze medewerkers. De prolongatie van het predicaat Best Managed Company is een mooie bevestiging dat deze combinatie in de praktijk dus goed blijkt te werken.”

Over het Best Managed Companies programma
Op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf, beoordelen ING en Deloitte de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijftien miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Een overzicht van de winnaars is te vinden op www.bestmanagedcompanies.nl

Terug naar overzicht

deel: