Voorpagina > Nieuws >

Nieuws

Nieuwe vestiging in Utrecht: De Groot blijft groeien

Parallel Groep ETB Vos B.V. overgenomen door De Groot Installatiegroep
 

De Groot Installatiegroep vergroot zijn positie in de Nederlandse installatiebranche dankzij de overname van Parallel Groep ETB Vos B.V. uit Utrecht. Circa 35 medewerkers van het failliete bedrijf behouden daarmee hun baan. De Groot vestigt zich ook in de Domstad. Een strategische keus, aldus algemeen directeur Marcel de Groot.

Vanuit de nieuwe vestiging in Utrecht zal De Groot Installatiegroep voornamelijk elektrotechnische- en werktuigbouwkundige oplossingen voor zijn opdrachtgevers realiseren. Het werkgebied strekt zich uit over de provincies Utrecht, Noord- en Zuid Holland en Brabant. Algemeen directeur Marcel de Groot: “Voor ons is landelijke dekking, strategisch gezien, natuurlijk zeer interessant. Maar voor de huidige opdrachtgevers van ETB Vos B.V. is het vooral prettig dat we in de buurt blijven en dat ze bekende gezichten als vast aanspreekpunt blijven houden.” 

De vestiging in Utrecht komt te vallen onder de nieuw op te richten divisie West van De Groot Installatiegroep en zal worden geleid door Ruud van Zijl. Hij was bij ETB Vos B.V. ook al vestigingsmanager. Met opdrachtgevers is inmiddels overeenstemming bereikt over de overname van werkzaamheden door De Groot Installatiegroep. 

Terug naar overzicht

deel: