Voorpagina > Nieuws >

Nieuws

De Groot neemt Ruitenbeek Installatietechnieken over

 

1 oktober a.s. opent De Groot tweede Drentse vestiging in Hoogeveen

De Groot Installatiegroep neemt per direct het Hoogeveense installatiebedrijf Ruitenbeek over, dat begin deze maand failliet werd verklaard. Elf werknemers van Ruitenbeek Installatietechnieken behouden daarmee hun baan. Dankzij de overname wordt op 1 oktober a.s. een tweede Drentse vestiging van De Groot geopend, dat het hoofdkantoor in Emmen heeft.

Ruitenbeek was een gevestigde naam in Hoogeveen en omgeving. De Groot Installatiegroep kan met de overname en de nieuwe vestiging de continuïteit waarborgen en de werkgelegenheid in de stad behouden. Wel verhuist het bedrijf van de Industrieweg naar de Zeppelinstraat, een paar kilometer verderop.

Algemeen directeur Marcel de Groot over de overname: “Ruitenbeek heeft al decennia lang grote regionale bekendheid. Door ons in Hoogeveen te vestigen zal er daardoor weinig veranderen voor de medewerkers maar ook voor bestaande klanten en relaties. Zij kunnen, ook bij De Groot Installatiegroep, blijven rekenen op de service en kwaliteit die ze gewend waren.”

De nieuwe vestiging van De Groot Installatiegroep zal zich specifiek richten op het realiseren van werktuigbouwkundige oplossingen en het ontzorgen van klanten met service en onderhoud. In principe worden alle, nog lopende projecten van Ruitenbeek op korte termijn door De Groot Installatiegroep overgenomen. Relaties en andere belanghebbenden worden binnenkort persoonlijk ingelicht over de overname. 

Terug naar overzicht

deel: